Dominyko Dantės krikštynos šv. Dominyko dieną

Sveiki,
vasara bėga nesustodama, ir nors turiu labai daug ką parašyti, mintys per daug padrikos kad galėčiau jomis dalintis su Jumis. Gaila, bet taip yra. Milijonas nebaigtų darbų, ir jokio konkretumo.
Didelis ir nuostabu įvykis mūsų šeimoje - sūnaus krikštynos - šv. Dominyko, rugpjūčio 8-ą dieną.

Noriu pasidalinti su Jumis savo išgyvenimais vaizdine medžiaga.
8:30 - kirpykla. Užtrukau. Vėlavom. Vyras buvo nepatenkintas, bet rezultatas buvo vertas.
10:00 ceremonija, Bernardinų bažnyčioje, Vilnius. Kur toje pačioje koplyčioje prieš 4-erius metus sumainėme aukso žiedus. Gera prisiminti.

Su krikštatėviais - Emilija (mano vaikystės draugė, ir nors skiria mus geras šimtas km, niekam kitam nebūčiau galėjusi patikėti šių pareigų) ir Mindaugu (mano vyro vaikystės draugas iki šių dienų.)



ceremonija



ceremonija verta geriausio. Bernardinų vienuoliai yra nuostabūs oratoriai. Niekuomet nepasijusi svetimas ar atstumtas. Labai šilta ir maloni ceremonija.






krikštas



jeigu kam įdomu, kodėl beveik visą ceremojiją krikštijamasis buvo pas mamytę ant rankų, tai jo susikaupimas matyt reikalavo labai didelio pasitikėjimo, ir tik krikšto momentu jis buvo pas krikštatėvį. Vėliau vėl prašėsi pas - mamytę :)




patepimas







Vėliau - "Belmontas". Gražesnės šiai dienai aplinkos mūsų miesto apylinkėse tikriausiai nėra. Dovanų įteikimas labai liksmas procesas.
Aukso medaljonas su kryželiu, Dantės Alighieri "Dieviškoji komedija" su Giustavo Dorė iliustracijomis (ir tėveliams yra ką paskaityti), ūgiu didesnis liūtas (Madagaskaro personažas) už patį Dominyką, natūralaus šilko pluošto antklodė ramiam saldžiam miegui ir dar keletas žaislų kurie buvo "pataisyti" tą pačią popietę :)




su pussesere Emilija nuostabaus torto priešaky



žaidimai...





skanumas mmm...




meilė...



šeima...




džiaugsmas...



liksmybės...






neprofesionali, bet nuostabiai graži



smagus summary video formate

Kodas N97. Donatas Žvirblis. Noriu šventę švęst. from Donatas Žvirblis on Vimeo.




Ačiū!

Komentarai